06 84 72 18 11 info@etientraining.nl

PERSONAL TRAINING

Jouw doel staat bij ons voorop! Of je nu wil afvallen, wil aankomen of gewoon bewust bezig wil zijn met sporten, E10 Training zal een op maat gemaakt programma voor je creƫren, waarin we stap voor stap alles bereiken wat je voor ogen had.

Aanbod Personal Training

De trainers van E10 zijn er in bedreven zeer gevarieerde en afwisselende trainingen te verzorgen, zodat je niet verveeld raakt en afhaakt, maar juist keer op keer verrast en uitgedaagd wordt. Met als doel te blijven terugkomen om aan jezelf te werken. E10 heeft een lange termijn visie. Niet alleen gezond worden, maar gezond blijven is het credo.

E10 personal training is een op maat gemaakt programma, om de gezondste versie van jezelf te worden en te blijven! Samen gaan we de challenge aan die jij wil overwinnen.

Vind je het lastig om je eigen motivatie te vinden? Wil je liever trainen in een groep maar toch persoonlijk aandacht krijgen? Dan is personal group training een match voor jou! E10 personal group training is een op maat gemaakt programma, om de gezondste versie van jezelf te worden en te blijven! Hierin ga je samen de challenges aan die jullie willen overwinnen.

Alberta

“Mijn cardioloog is zelfs trots, want mijn hart gaat heel goed.”

Gerjan

“Als ik sport voel ik me beter. Gezond lichaam, gezonde geest.”

Debbie

“Ik kom hier elke keer met meer energie weg.”

JOIN E10 TRAINING

Misschien wil je fitter worden, afvallen of leren kickboksen. Tijdens een proefles en onze intake bespreken we je persoonlijke doelen. Wij stellen vervolgens een sportschema op en monitoren de voortgang.