06 84 72 18 11 info@etientraining.nl

E10 PRO PLUS – FOR THE HIGH ACHIEVERs & BUSINESS OWNERS

Mental sportcoaching geeft ondernemers, leiders en high achievers precies de extra support die nodig is, om op hoog niveau te kunnen presteren met een energiek lichaam en een heldere geest.

De waarde van mental sportcoaching

Ondernemers en leiders zijn vaak slimme en strategische denkers die veel in hun hoofd zitten. Er is een grote verantwoordelijkheid te dragen en dat vraagt veel van je. Vaak wordt de waarde van een fit lichaam en het effect dat een fit brein op je business heeft onderschat.

Een business runnen die gezond, veerkachtig en vitaal is, begint bij de ondernemer. Mentale weerbaarheid en een sterke mindset zijn daarbij een katalysator voor succes.

Je lichaam heeft een leider te dragen

Het is van onschatbare waarde om zuinig te zijn op je lichaam. De groei van je bedrijf kun je niet dragen als je je moe en mentaal zwak voelt. Je lichaam heeft een leider te dragen. Je brein heeft een business te runnen. Je mindset heeft obstakels te overwinnen.

Investeren in mental sportcoaching, is investeren in de groei van jezelf en je bedrijf.

Mental sportcoaching zorgt ervoor dat je je niet alleen fysiek, maar ook mentaal zo sterk voelt, dat je elke uitdaging aankunt. Wanneer je trots bent op jezelf, je groei, je ontwikkeling en je lichaam, zul je alleen nog maar meer vertrouwen voelen om een volgend level in je business aan te gaan.

Voor wie is mental sport coaching?

E10 Pro Plus biedt mental sportcoachingstrajecten aan specifiek gericht op ondernemers, directeuren, leidinggevenden en professionals met een uitdagend beroep (denk aan artsen, advocaten en piloten). Dit traject is geschikt voor mensen die veel verantwoordelijkheid te dragen hebben, succesvol willen zijn in wat ze doen en gewend zijn de lat hoog te leggen.

Wat E10 Pro Plus klanten kenmerkt, is dat ze bekend staan om hun lef en liefde voor uitdagingen. Ze durven risico’s te nemen en kunnen snel beslissen. Om zo daadkrachtig te kunnen zijn, en snel stappen te kunnen zeggen, heb je veel vertrouwen en een diep geloof in jezelf nodig. Dat is wat E10 Pro Plus in jou naar boven haalt.

Doordat je door mental sportcoaching veerkrachtiger wordt en beter kunt dealen met tegenslagen of uitdagingen, blijft je hoofd helder en scherp, zodat je je doelen niet uit het oog verliest.

Mental sport coaching is voor jou als:

  • Je sterker wilt voelen om daadkrachtiger te zijn
  • Je scherper wilt worden voor meer focus en heldere prioriteiten
  • Je meer vertrouwen wilt voelen om sneller te kunnen beslissen
  • De groei van jou als leider ook mentaal wilt kunnen dragen
  • Je klaar wilt maken voor een volgende uitdaging of higher level in je business.

Als ondernemer en leider heb je moed nodig om te doen “whatever it takes” om vol voor je dromen te kunnen gaan. Mental sportcoaching ondersteunt je daarbij omdat je de inzichten die je opdoet tijdens de lessen niet alleen in je mind opslaat, maar ook in je lichaam. Zo kun je de grotere versie van jezelf ook daadwerkelijk belichamen.

En dat ga je terug zien in je presence en uitstraling. Ben je klaar voor een volgend level? Dan ben je klaar voor de coaching van E10 Pro Pus.

Waarom E10 PRO PLUS?

Als je het anders dan de massa wilt doen, dan zul je moeten doorgaan waar anderen afhaken. E10 Pro Plus gaat verder dan een reguliere PT training. Zeker zorgen we ervoor dat je ook fysiek sterker en fitter wordt. Maar het verschil met een “gewone” PT les is, dat je getraind wordt als ondernemer.

Tijdens de training wordt er specifiek een link gelegd tussen de oefeningen die je doet en de doelen en uitdagingen die op dat moment spelen in jouw business. Zo kun je specifiek trainen op een zakelijk doel. Zodat je een volgend level in je business ook kunt ownen en dragen. De trainingen zijn gericht op leiderschap.

De sessies zijn een afwisseling van coaching, brainstormen en fysiek trainen en duren daarom ook langer (1,5 uur) dan een reguliere PT les.

Bovendien ben je helemaal alleen in de sportschool op het moment dat je komt trainen. Zodat je je helemaal kunt focussen op jezelf en jouw uitdagingen. Dit is selfcare voor jou als ondernemer. Je hebt alle rust, ruimte en thinking space om je op jezelf en jouw ontwikkeling te richten.

Als expert in jouw vakgebied ben je gewend om taken uit te besteden en zelf te doen waar jij het beste in bent. Maar trainen voor een fit lichaam en een gezonde geest is niet iets wat je kunt uitbesteden. Dit is iets wat jij zelf hier hebt te doen.

Jij bent de drijvende kracht in je business en de motor achter het succes. Dus als je je business serieus neemt en je houdt van wat je doet, neem dan ook jouw gezondheid serieus en wees bereid in jezelf te investeren in iets wat daadwerkelijk lifechanging is.

Je fit, sterk en gezond voelen is priceless!

Tevreden klanten

E10 Pro Plus

Loes Meijerink

Loes Meijerink

No Boring Dentist | Voor een gaatjesvrije toekomst

Ik leer van mental sportcoaching dat mijn fysieke grens verder ligt dan ik had kunnen bedenken. Alleen kom ik er niet eens bij in de buurt.

Dankzij het vertrouwen en commitment van Etien in mijn potentie, word ik elke week fysiek en mentaal sterker en zo een sterkere leider! Zo durf ik nog “maximaler” te gaan in mijn onderneming.

Magda Margarint

Magda Margarint

Studio 10AM | Strategic Brand Design

Mental sportcoaching zorgt er bij mij voor dat ik door mijn eigen weerstand breek.

Op het moment dat het zwaar wordt leer ik mezelf te herpakken en over datgene te stappen, waar ik op dat moment tegenaan loop, door hoe dan ook door te zetten en af te maken waar ik mee bezig ben.

Elke keer kom ik mezelf tegen op een ander stuk, wat me een heel helder inzicht geeft in waar ik sta in mijn business en mijn eigen gedrag in bepaalde situaties.

Jacqueline de Goede

Jacqueline de Goede

Jacky’s Family | Fifty+, fit&fabulous

Mental sportcoaching betekent voor mij (letterlijk) vooruit kijken.

Altijd door blijven gaan. Ik voel dat opgeven geen optie is. Je wordt er op alle fronten sterker van.

Let’s get started

Is E10 Pro Plus iets voor jou? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan. In het gesprek kijken we of we een match zijn en welk traject het beste bij jou wensen en doelen past. *Tarieven ex 9% btw, betaling in termijnen mogelijk.

Over E10

Oprichter van E10 training Etien Thezalus is opgegroeid in de wereld van sport, persoonlijke ontwikkeling en ondernemen. Etien heeft jarenlang topsport beoefend en gekickbokst op hoog niveau. Door zijn wedstrijden in verschillende delen van de wereld is hij in aanmerking gekomen met verschillende culturen, waarbij hij heeft gezien hoe sport verbindt en wat het effect is van sport op je mentale gezondheid.

Door zijn grote liefde voor kickboksen heeft hij meerdere sportscholen geopend, waarbij zijn trainingen altijd in het teken hebben gestaan van mentaal sterk worden en blijven.

FAQ Mental Sportcoaching

Ik sport nog niet, is mental sportcoaching wel voor mij geschikt?

Je kunt op elk niveau, zowel startend als ervaren, beginnen met mental sportcoaching.

In het intakegesprek kijken we naar je wensen, je doel en je startpunt, zodat we heel gericht naar jouw einddoel kunnen toewerken.

Wat is het verschil tussen reguliere PT lessen en E10 Pro Plus?

Mental sportcoaching is een extra coaching wat je naast je gewone sport of pt lessen kunt volgen. De focus ligt niet alleen op het fysiek sterk en gezond worden, maar op het nemen van leiderschap. Je wordt dan ook getraind als een ondernemer. De oefeningen worden afgestemd op de uitdagingen die op dat moment spelen in jouw business.

De sessies zijn een afwisseling van coaching, brainstormen en fysiek trainen en duren daarom ook langer (1,5 uur) dan een reguliere PT les.

Bovendien ben je helemaal alleen in de sportschool op het moment dat je komt trainen. Zodat je je helemaal kunt focussen op jezelf en jouw uitdagingen. Dit is selfcare voor jou als ondernemer. Je hebt alle rust, ruimte en thinking space om je op jezelf en jouw ontwikkeling te richten.

Hoe lang duurt een mental sportcoachingstraject?

Je kunt al een traject afnemen voor een duur van 3 maanden. Echter gaan we bij E10 voor duurzaam resultaat en gunnen we jou het hele jaar door een fit en gezond lichaam en brein. Een jaartraject is daarom aan te raden.

Hoe lang duren de sportcoachingssessies?

In de sessies wisselen training en coaching elkaar af. Een sessie duurt tussen de 60 en 90 minuten.

Waar worden de sportcoachingssessies gegeven?

De sessies vinden plaats in een van onze sportscholen of in overleg op locatie of bij je thuis.

Wat is de investering?

De investering is afhankelijk van de duur van het coachingstraject:

Investering 3 Maanden Traject 3.750

Investering 6 Maanden Traject 7.000

Investering 12 Maanden Traject 12.500

*tarieven ex 9% btw, betaling in termijnen mogelijk.

Kan ik in termijnen betalen?

Betaling in maandelijkse termijnen is mogelijk.

Kan ik dit zakelijk betalen?

Mental sportcoaching is gericht op ondernemers en professionals en kan zakelijk middels een factuur met btw specificatie worden voldaan.