06 84 72 18 11 info@etientraining.nl

E10 TRAINING

Een ruim aanbod aan verschillende groepstrainingen. Dat is waar wij bij E10 voor staan. Tijdens de lessen zorgen wij voor voldoende afwisseling. Zodat sport leuk en uitdagend voor je blijft.

Aanbod groepstraining

De trainers van E10 zijn er in bedreven zeer gevarieerde en afwisselende trainingen te verzorgen, zodat je niet verveeld raakt en ahaakt, maar juist keer op keer verrast en uitgedaagd wordt. Met als doel te blijven terugkomen om aan jezelf te werken. E10 heeft een lange termijn visie. Niet alleen gezond worden, maar gezond blijven is het credo.

Cardio Boksen is een combi van bokstechnieken, uithoudingsvermogen en kracht. Deze combinatie zorgt ervoor dat je het hele lichaam traint en wel tot 1000 calorie├źn per les kunt verbranden.

We zullen je technieken uit het boksen aanleren, flink aan je conditie werken en je motiveren om je eigen grenzen te verleggen.

Billen, Benen & Buik (BBB) is een aerobicsles gericht op het stimuleren van vetverbranding en het stroomlijnen van je lichaam. In het ticketuur combineer je cardio- en krachttraining.

Tijdens de les beweeg je op het ritme van de muziek en voer je herhaaldelijk oefeningen uit met een hoge intensiteit. Hierdoor wordt je hartslag verhoogd en verbrand je meer calorie├źn dan bij traditionele cardio-oefeningen.

Je beoefent tijdens yoga houdingen die je lijf en geest versterken en krachtig maken, met daarnaast rustige, verdiepende houdingen die je geest en lijf ruimer maken, kalmeren en openen. Het gaat om het evenwicht tussen de verschillende kwaliteiten.

Een uur lang continu intensief bewegen is voor kids beter dan anderhalf uur balsporten. Intensieve training voor kinderen is niet alleen goed voor de motorische ontwikkeling, maar ook voor het cognitieve en sociaal aspect. Denk daarbij aan samenwerken, sportiviteit, spel- en wedstrijdelementen en doorzettingsvermogen.

Als u de 65 gepasseerd bent, is het belangrijk om te (blijven) bewegen, bij ons kunt u blijven sporten met mensen van uw eigen leeftijd!

Geschikt voor mensen die iets minder zwaar kunnen of willen trainen.

JOIN E10 TRAINING

Misschien wil je fitter worden, afvallen of leren kickboksen. Tijdens een proefles en onze intake bespreken we je persoonlijke doelen. Wij stellen vervolgens een sportschema op en monitoren de voortgang.