06 84 72 18 11 info@etientraining.nl

DOUBLE CHALLENGE

Regelmatig sporten en bewegen kan in het dagelijks leven al uitdagend zijn, ook al ben je kerngezond. In sommige situaties is het leven echter net een stukje uitdagender en wordt regelmatig sporten ook dubbel zo uitdagend.

Speciaal voor deze “double challengers” die met een extra uitdaging te dealen hebben, biedt E10 gerichte lichaamsbeweging aan op maat om de extra uitdaging samen aan te gaan.

Waarom DOUBLE CHALLENGE?

E10’s Double Challenge is er speciaal voor diegene die ondanks een lichamelijke of geestelijke uitdaging, graag in beweging wil komen om fit te worden en te blijven.

De uitdagingen waar onze double challengers mee te maken hebben variëren van een herstel na borstkanker, heupoperaties, knieblessures, of betreffen een ander type (geestelijke) beperking.

Ons Double Challenge programma gaat verder waar andere trajecten ophouden en is daarom een logische vervolgstap op o.a. fysiotherapie. Wij streven erna Double Challengers te helpen volledig te herstellen en weer sterker te maken, zodat het mogelijk wordt normale activiteiten en het “normale leven” weer op te pakken.

E10’s Double Challenge staat voor je klaar om jou de begeleiding te geven die je nodig hebt. When life gives you lemons, you make lemonade.

Sietske

“Hier heb ik een persoonlijke trainer. Het is hier 1 hele grote familie.”

Irma

“Toen ik klaar was met mijn behandelingen wou ik weer fit worden en blijven. Ik kan nu weer mijn rechterarm strekken, dat is voor mij echt een succes.”