06 84 72 18 11 info@etientraining.nl

OVER E10

E10 is een sportonderneming  die een gezonde leefstijl voor iedereen wil stimuleren doormidden van sport, bewegen, voedingsadvies, coaching en het aanleren van gezondheidsvaardigheden.

E10 TRAINING

”Sporten vergroot gezondheid en welzijn.”

Onze missie is om voor iedereen een gezonde leefstijl toegankelijk te maken. Dit doen we doormiddel van sport, bewegen en coaching op het gebied van bewegen, voeding en mentaal welbevinden op een unieke “E10 manier”.

E10 is meer dan een sportschool, het is een ontmoetingsplek waar je gericht bezig gaat met jouw gezondheid op fysiek- en mentaal gebied.

Tevens is de persoonlijke benadering de sleutel voor het succes van onze klanten. Elk lid wordt “gezien”. Dat betekent dat je geen “slapend lid” kan zijn. Een belletje met “Hoe is het?” “Wanneer kom je?” “Wat kunnen we voor je doen?” is standaard bij E10.

Naast het sporten heeft het “huiskamer” gevoel wat onze klanten in de ontmoetingsruimte ervaren een verbindende werking. Wij vinden het belangrijk om maatwerk te leveren en doen wat past bij het individu maar we willen ons ook richten op het samenkomen en stimuleren om elkaar naar een hoger niveau te tillen op het gebied van gezondheid en welbevinden.

ONZE MISSIE

”Een actieve rol innemen in de maatschappij.”

We leveren een belangrijke bijdrage aan maatschappelijke thema’s als, gezondheid, ontspanning, ontmoeting en werkgelegenheid.

Dit doen we doormiddel van verschillende sportprogramma’s die wij aanbieden maar daarnaast willen wij als bedrijf maatschappelijk ondernemen.

Hiermee willen wij de leefbaarheid in gebieden waar E10 actief is vergroten.

Tevens spelen we in op andere belangrijke maatschappelijk thema zoals preventie doormiddel van lessen en coaching op locatie of (verschillende)  groepen die vanuit een gericht programma in de sportscholen van E10 les krijgen.

Door de actieve en verbindende rol willen we inspelen op het ontwikkelen van (gezamenlijke) programma’s met onderwijs , (sport) verenigingen, eerstelijnszorg, maatschappelijke organisaties , bedrijven en gemeente.