06 84 72 18 11 info@etientraining.nl

MAAK KENNIS MET HET TEAM VAN E10 TRAINING

We helpen je graag om je te motiveren om (mentaal) fit te worden en te blijven. Onze aanpak is persoonlijk en laagdrempelig. Hierdoor kan je op elk niveau bij ons instappen. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat je op je eigen tempo resultaatgerichte stappen kan maken.

Etien Thezalus

Eigenaar & personal trainer

Specialisatie

Personal Training, Cardio, Kickboxing, MMA, Fitness en Voedingadvies

Meer over Etien

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque ultricies dui ac mauris efficitur dignissim. Aenean laoreet aliquam dui et viverra. In hac habitasse platea dictumst.

Frejon Abena

Mede eigenaar & personal trainer

Specialisatie

Personal training

Meer over Frejon

Mijn naam is Frejon Abena, ik ben 32 jaar oud. Ik ben werkzaam bij Fokker als vliegtuigengineer. Al op jonge leeftijd wist ik dat ik iets wilde bereiken met sport. Ik heb veel verschillende soorten sporten beoefend.

Na een bodybuilding carrière van meer dan 10 jaar waarbij ik verschillende prijzen heb gewonnen heb ik besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik ben gestart met amateur boksen. Ondanks dat het heel anders is dan bodybuilding kan ik mezelf hier ook helemaal in kwijt. Sporten is mijn passie, het is mijn uitlaatklep.

Ik heb fitness A succesvol afgerond via NL actief en ben momenteel bezig met fitness B. Deze kennis kan ik goed combineren met mijn ervaring op het gebied van sport en performance. Sinds kort ben ik werkzaam bij E10 en draag ik met heel veel plezier mijn kennis over aan klanten.

Ik ben van mening dat je met een sterke mindset en discipline al je dromen en doelen kan waarmaken.

Maartje van der Heijden

Personal trainer & voedingscoach

Specialisatie

Personal Training, Cardio, Kickboxing, Fitness, BB-training en Voedingadvies.

Meer over Maartje

Maartje van der Heijden, Hbo-Verpleegkundige en fulltime werkzaam in de ouderenzorg.

Daarnaast ben ik veel in de sportschool E10 training te vinden. Vanaf mijn 16e ben ik in aanraking gekomen met kickboksen via een schoolproject. Dit vond ik zo leuk dat ik een sportschool heb opgezocht waar ik jarenlang heb getraind.

Naast het kickboksen ben ik ook gaan fitnessen. Mentaal en fysiek sterker Door middel van krachttraining in combinatie met kickboksen merkte ik hoe sporten je kan helpen om sterker te worden. Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal.

Door te sporten en mijn grenzen te verleggen kan ik mijn hoofd leegmaken. Ik merk dat ik hierdoor rustiger ben in het dagelijks leven en door me in te spannen, ook beter kan ontspannen. Bij E10 training heb ik enorm veel bijgeleerd ten aanzien van kickboksen maar ook krachttraining en cardio. Opleiding tot fitnesstrainer klasse A Ik heb in 2019 de opleiding tot fitnesstrainer A gevolgd en het examen via NL Actief met goed gevolg afgerond. Ik kan met deze opleiding een stukje theorie combineren in de praktijk tijdens het lesgeven.

Ik vind het leuk om te zien dat sporters vooruitgang boeken en met een tevreden gevoel naar huis gaan. Daar doe ik het voor en dat maakt het werken (en trainen) in de sportschool tot een plezierige activiteit.

Mirjam Hadderingh

Personal trainer & yoga instructeur

Specialisatie

Personal trainer & yoga instructeur

Meer over Mirjam

(Coming soon)

Titi van der Veen

Yoga instructeur

Specialisatie

Yoga

Meer over Titi

(Coming soon)

Maikel Schaafsma

Personal trainer & groepslessen

Specialisatie

Personal trainer, Boot camp, Groepslessen

Meer over Maikel

(Coming soon)

Adam Bekhit

Personal trainer & groepslessen

Specialisatie

Personal trainer, Groepslessen, Kickboxing

Meer over Adam

(Coming soon)

Leroy Robbers

Personal trainer

Specialisatie

Personal trainer

Meer over Leroy

(Coming soon)