06 84 72 18 11 info@etientraining.nl

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

We helpen je graag om je te motiveren om (mentaal) fit te worden en te blijven. Onze aanpak is persoonlijk en laagdrempelig. Hierdoor kan je op elk niveau bij ons instappen.

Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat je op je eigen tempo resultaatgerichte stappen kan maken.

Etien Thezalus

Eigenaar & personal trainer

Specialisatie

Personal Training, Cardio, Kickboxing, MMA, Fitness en Voedingadvies

Meer over Etien

Mijn naam is Etien Thezalus en ik ben de eigenaar van E10 training. Als kleine jongen heb ik altijd gehouden van sporten, waardoor ik op jonge leeftijd al heel veel takken van sport hebben beoefend.

Ik ben begonnen met basketbal. Uiteindelijk kwam ik aanraking met kickboksen. Kickboksen heeft het mij veranderd op verschillende vlakken in het leven en heeft mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben. In het kickboksen kan ik mij helemaal geven.

Meer weten over mijn verhaal? Klik dan hier.

Frejon Abena

Personal trainer

Specialisatie

Personal training

Meer over Frejon

Mijn naam is Frejon Abena, ik ben 32 jaar oud. Al op jonge leeftijd wist ik dat ik iets wilde bereiken met sport. Ik heb veel verschillende soorten sporten beoefend.

Na een bodybuilding carrière van meer dan 10 jaar waarbij ik verschillende prijzen heb gewonnen heb ik besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik ben gestart met amateur boksen. Ondanks dat het heel anders is dan bodybuilding kan ik mezelf hier ook helemaal in kwijt. Sporten is mijn passie, het is mijn uitlaatklep.

Ik heb fitness A & B succesvol afgerond via NL actief. Deze kennis kan ik goed combineren met mijn ervaring op het gebied van sport en performance. Sinds kort ben ik werkzaam bij E10 en draag ik met heel veel plezier mijn kennis over aan klanten.

Ik ben van mening dat je met een sterke mindset en discipline al je dromen en doelen kan waarmaken.

Maartje van der Heijden

Personal trainer & voedingscoach

Specialisatie

Personal Training, Cardio, Kickboxing, Fitness, BB-training en Voedingadvies.

Meer over Maartje

Maartje van der Heijden, Hbo-Verpleegkundige en fulltime werkzaam in de ouderenzorg.

Daarnaast ben ik veel in de sportschool E10 training te vinden. Vanaf mijn 16e ben ik in aanraking gekomen met kickboksen via een schoolproject. Dit vond ik zo leuk dat ik een sportschool heb opgezocht waar ik jarenlang heb getraind.

Naast het kickboksen ben ik ook gaan fitnessen. Mentaal en fysiek sterker Door middel van krachttraining in combinatie met kickboksen merkte ik hoe sporten je kan helpen om sterker te worden. Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal.

Door te sporten en mijn grenzen te verleggen kan ik mijn hoofd leegmaken. Ik merk dat ik hierdoor rustiger ben in het dagelijks leven en door me in te spannen, ook beter kan ontspannen. Bij E10 training heb ik enorm veel bijgeleerd ten aanzien van kickboksen maar ook krachttraining en cardio. Opleiding tot fitnesstrainer klasse A Ik heb in 2019 de opleiding tot fitnesstrainer A gevolgd en het examen via NL Actief met goed gevolg afgerond. Ik kan met deze opleiding een stukje theorie combineren in de praktijk tijdens het lesgeven.

Ik vind het leuk om te zien dat sporters vooruitgang boeken en met een tevreden gevoel naar huis gaan. Daar doe ik het voor en dat maakt het werken (en trainen) in de sportschool tot een plezierige activiteit.

Mirjam Hadderingh

Personal trainer & yoga instructeur

Specialisatie

Personal trainer & yoga instructeur

Meer over Mirjam

Mirjam is Personal trainer & yoga instructeur bij E10. Streng maar rechtvaardig en door haar rustige energie perfect als yoga instructeur.

Titi van der Veen

Yoga instructeur

Specialisatie

Yoga

Meer over Titi

Titi geeft Yoga bij E10 en dat doet ze met heel veel plezier. Yoga is veel meer dan even ‘rusten’. Het gaat om verbinden, verenigen en samenvoegen. Het in evenwicht brengen van lichaam, geest en emotie.

Perfect in combinatie met de personal trainingen of groepstrainingen van E10, maar ook als je aan jezelf wil werken.

Leroy Robbers

Personal trainer

Specialisatie

Personal trainer

Meer over Leroy

Leroy is Personal trainer bij E10. Hij weet van aanpakken en helpt je maar al te graag om al je doelen te bereiken.

Adam Bekhit

Personal trainer & groepslessen

Specialisatie

Personal trainer, Groepslessen, Kickboxing

Meer over Adam

Adam is personal trainer en kickbokstrainer bij E10. Adam heeft doorzettingsvermogen en is een jong talent die zelf in de ring vecht. Daarom is hij het perfecte voorbeeld voor de groep.