06 84 72 18 11 info@etientraining.nl

AANBOD

E10 personal training is een op maat gemaakt programma, om de gezondste versie van jezelf te worden en te blijven! Samen gaan we de challenge aan die jij wil overwinnen.

Aanbod

De trainers van E10 zijn er in bedreven zeer gevarieerde en afwisselende trainingen te verzorgen, zodat je niet verveeld raakt en afhaakt, maar juist keer op keer verrast en uitgedaagd wordt. Met als doel te blijven terugkomen om aan jezelf te werken. E10 heeft een lange termijn visie. Niet alleen gezond worden, maar gezond blijven is het credo.

E10 personal training is een op maat gemaakt programma, om de gezondste versie van jezelf te worden en te blijven! Samen gaan we de challenge aan die jij wil overwinnen.

Cardio Boksen is een combi van bokstechnieken, uithoudingsvermogen en kracht. Deze combinatie zorgt ervoor dat je het hele lichaam traint en wel tot 1000 calorieën per les kunt verbranden.

We zullen je technieken uit het boksen aanleren, flink aan je conditie werken en je motiveren om je eigen grenzen te verleggen.

Billen, Benen & Buik (BBB) is een aerobicsles gericht op het stimuleren van vetverbranding en het stroomlijnen van je lichaam. In het ticketuur combineer je cardio- en krachttraining.

Fitness is een sportactiviteit gericht op onder andere het verbeteren van de conditie, vetverbranding en krachttraining, waarbij het eigen lichaam als weerstand kan dienen. Vaak wordt met fitness de sportactiviteit bedoeld die bedreven wordt met behulp van zogenaamde fitnessapparaten of sporttoestellen.

Tijdens de les beweeg je op het ritme van de muziek en voer je herhaaldelijk oefeningen uit met een hoge intensiteit. Hierdoor wordt je hartslag verhoogd en verbrand je meer calorieën dan bij traditionele cardio-oefeningen.

Je beoefent tijdens yoga houdingen die je lijf en geest versterken en krachtig maken, met daarnaast rustige, verdiepende houdingen die je geest en lijf ruimer maken, kalmeren en openen. Het gaat om het evenwicht tussen de verschillende kwaliteiten.

Een uur lang continu intensief bewegen is voor kids beter dan anderhalf uur balsporten. Intensieve training voor kinderen is niet alleen goed voor de motorische ontwikkeling, maar ook voor het cognitieve en sociaal aspect. Denk daarbij aan samenwerken, sportiviteit, spel- en wedstrijdelementen en doorzettingsvermogen.

Als u de 65 gepasseerd bent, is het belangrijk om te (blijven) bewegen, bij ons kunt u blijven sporten met mensen van uw eigen leeftijd!

Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. Bij kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo.

Geschikt voor mensen die iets minder zwaar kunnen of willen trainen.

Vechten voor wedstrijden, bijvoorbeeld voor Enfusion. Ben je klaar om je doelen te bereiken? Dan is wedstrijd vechten wat voor jou. Je wordt van A tot Z geholpen om je doelen te bereiken en met de winst naar huis te gaan.

Door beweging en lichaamsbeleving leer je om anders om te gaan met je uitdagingen.

Psychische klachten uiten zich vaak op een lichamelijke manier. Door onze challenges leer je de signalen van je lichaam, je gevoelens en gedragspatronen te herkennen en beter te begrijpen. Op die manier dagen we je uit om steeds nieuwe uitdagingen te overwinnen.

 

Mental sportcoaching geeft ondernemers, leiders en high achievers precies de extra support die nodig is, om op hoog niveau te kunnen presteren met een energiek lichaam en een heldere geest.

Ondernemers en leiders zijn vaak slimme en strategische denkers die veel in hun hoofd zitten. Er is een grote verantwoordelijkheid te dragen en dat vraagt veel van je. Vaak wordt de waarde van een fit lichaam en het effect dat een fit brein op je business heeft onderschat.

Een business runnen die gezond, veerkachtig en vitaal is, begint bij de ondernemer. Mentale weerbaarheid en een sterke mindset zijn daarbij een katalysator voor succes.

JOIN E10 TRAINING

Misschien wil je fitter worden, afvallen of leren kickboksen. Tijdens een proefles en onze intake bespreken we je persoonlijke doelen. Wij stellen vervolgens een sportschema op en monitoren de voortgang.

Tijdens de lessen zorgen wij voor voldoende afwisseling. Zodat sporten leuk en uitdagend voor je blijft.